-Xu Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Nume: Robert Link către portofoliu: Experiență in domeniu: Din 2016 Link către ultima cerere: Alte precizări: Doamne ajuta la toata lumea! ADMIN ARENA.USP.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0n Sergentu Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Pro, ai niste lucrari destul de reusite, dar sa fii mai activ pe cererile oameniilor pentru avatar. Bafta, sper sa te descurci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Pro , imi plac lucrarile tale dar sper ca in timp sa schimbi si genul de la Natura. 1 ''When I die You'll love me'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seby123 Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Pai nu știu ce să zic pro că faci niște lucrări bune, dar si contra că nu ești activ la cereri acm decide și @TheOne cum știe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudorCNT Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Contra, lucrarile nu sunt asa rele, dar nu mi se par ok + nu ai activitate la cereri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Acceptat. Avem nevoie de designer bun in perioada asta cat sunt inactiv. @Angrry™ @case 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts