VladTheMLGPro 乡 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 *Numele tău: Vlad *Numele celui care îi dăruieşti cadoul: Laugh *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: Facuse o cerere de avatar si am facut si eu ceva dar nu tinusem cont de dimensiuni :)) *Imaginea cadou: a 2-a lucrare a mea in PS dupa avatarul meu :)) fara tutoriale :))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laugh Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Mersi si apreciez cadoul "Be careful who you trust, the devil was once an angel." | 𝕾𝖙𝖊𝖆𝖒 | 𝕸𝖚𝖘𝖎𝖈 | 𝕿𝖗𝖆𝖉𝖊 𝕷𝖎𝖓𝖐 | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts