BizZar Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Nume si Prenume: Pop Andrei Vârstă: 16 ani. Gradul pentru care doriți să aplicați: Moderator Categoria unde doriți să moderați: Global sau jocuri Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Am experienta in domeniu si desigur sa ajut comunitatea. O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Mă numesc Andrei, am 16 ani. În timpul liber îmi place să joc fotbal, mai fac o ieșire cu prieteni și în rest petrec timp la pc. Unele dintre atuurile mele sunt responsabilitatea și simt practic. Experiență în domeniu: Am avut multe grade/functii in comunitati mari ( shieldzo***.ro - minecraft-ro******.ro - gam****.org). Cel mai des mi s-a remarcat experienta in urmatoarele domeni - web design / realizare website / creare interfate web si dezvoltare java. Link to comment Share on other sites More sharing options...
q4e Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Quote Pentru a face o cerere trebuie sa ai minim 50 postari Pentru a face o cerere trebuie sa ai minim 25 postari la categoria pe care doresti sa o moderezi (Moderatori). Chiar daca avem nevoie de staff, eu zic sa revii dupa ce indeplinesti conditiile. Contra momentan, bafta! Edit: ai mai avut moderator din cate stiu, de ce ai iesit? >>>>Q4e<<<< | founder showdown(Arena)] | Check out some of my tutorials: here Spoiler Check out some of my plugins: here Spoiler More stuff coming soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi100 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Pro, baiat adus de catre mine, il duce capu, nr1 pe samp si forum ( script,etc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayn Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Contra ,chiar daca avem nevoie de moderatori . Nu indeplinesti conditiile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATEAND Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Pentru a face o cerere trebuie sa ai minim 50 postari Pentru a face o cerere trebuie sa ai minim 25 postari la categoria pe care doresti sa o moderezi (Moderatori). Contra ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI /id/staiku staiku#4280 HATEAND Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuțu Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Contra momentan , vreau posturi si implicare . Daca mi-ai indeplinit cerintele ai un pro . "o sa revin cu un edit mai tarziu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just_Magik; Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Contra, nu ai seriozitate si activitate destula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Exotic Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Contra , avem un regulament .. daca indeplineai regulile erai deja moderator . Eu te stiu esti serios la fel si Adi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3d Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Iti dau o sansa, avem nevoie de moderatori. Alege 2-3 sub-categorii de aici pe care vrei sa moderezi, nu jocuri forumistice, imi dai pm cu ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts