case Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Salut, bine v-am gasit la un nou interviu. De data aceasta il voi intervieva pe super-moderatorul comunitatii, @Panda O să începem cu câteva informații despre viața reală, care ar fi numele tău, vârsta și locul natal. @case: Care este numele tău, câți ani ai și de unde ești? @Panda: Numele meu este Alin, am 19 ani si sunt din Bucuresti. @case: Care este hobby-ul tau preferat? De ce? @Panda: Imi place sa inot. Ma relaxeaza si-mi da o stare de bine. @case: Cum decurge o zi din viața ta? @Panda: Ma trezesc, imi fac rutina de dimineata, merg la liceu pana la 13:30, apoi ajung acasa, invat putin pentru bac, apoi ies cu iubita mea. @case: Ce gen de muzica asculti cel mai mult? @Panda: Manele. @case: Ce înălțime ai? Dar kg? @Panda: Am 1,84 si 78kg. @case: Care a fost cea mai mare provocare cu care te-ai confruntat pana acum? @Panda: Nu a existat vreo "provocare" pana acum, in viata mea, care sa ma fi pus la incercare si cu care sa ma complic. @case: Ce filme/seriale îți plac? @Panda: Filmele/Serialele romantice/cu tenta sexuala. @case: Unde te vezi peste 10 ani? @Panda: Nu stiu sigur daca o sa raman in Romania, dar probabil o sa detin o firma in domeniul in care o sa activez. Sunt sanse sa ma mut in alta tara. @case: Unde ți-ai dorii să mergi pentru o perioadă lungă de timp? @Panda: Republica Dominicana. Acum sa continuăm cu câteva întrebări legate de forumul nostru Usp România. @case: De ce USP? Cum ai auzit de USP @Panda: Cunosc comunitatea de cel putin 2 ani, pe vremea cand se numea EVICT. Am auzit de ea prin intermediul unui server pe care jucam. Mi-a placut comunitate si vibe-ul pe care-l oferea si am decis sa raman in continuare. @case: Pe ce servere ale comunității ai jucat până acum? @Panda: HNS, OLDCS, ARENA, BHOP, SURF, AWP, GO, JB, DR, BB - in principal cam pe toate care au fost pana acum. @case: Ce părere ai despre administrația comunității? @Panda: Sunteti foarte implicati in ceea ce faceti si va dati interesul, ceea ce apreciez maxim. @case: Unde vezi comunitatea peste 2 ani? @Panda: Tot in top, cum este si acum. @case: De ce ai ales sa faci cerere pentru moderator? @Panda: Hmm..Asta s-a intamplat acum 2 ani, cred. Pai, am zis sa incerc, deoarece, cum am zis mai sus, am vazut un potential si o implicare din partea staff-ului la vremea respectiva. @case: Poți enumera 5 persoane din STAFF ce îți sunt prieteni, sau pe care îi apreciezi? Si de ce i-ai ales? @Panda: Daca e sa o iau din staff-ul actual: @snd, @PorcusorulMagic, @Angrry™, @case, @M0NSTER, @penzo, @VladTheMLGPro. @case: Cu cine te înțelegi cel mai bine din staff-ul administrativ? @Panda: Ma inteleg foarte bine cu toti enumerati, insa cel mai des cred ca vorbesc cu @PorcusorulMagic. @case: Ce consideri că trebuie schimbat comunității? Atât forumului cât și ts-ului sau serverului de discord @Panda: Nu trebuie schimbat nimic. @case: Vei fi alături de comunitate si în perioadele mai grele ale ei? @Panda: La fel cum am fost si pana acum. @case: Cine crezi că este cel mai activ din staff-ul comunități? @Panda: Tu,presupun. @case: Ce mesaj ai pentru membri comunității? @Panda: N-am un mesaj specific. Sa ramana alaturi de noi si sa ne sustina prin prezenta lor atat pe forum, cat si pe servere, ar fi cel mai bine. @case: Iti multumesc de interviu si iti urez multa bafta! @Panda: Te pup! Ce parere aveti? 2 3 " Beneath this mask there is more than flash. Beneath this mask there is an idea, and ideas are bulletproof. " "I was silent, but I was not blind.” www.usp.ro Discord: caseusp My servers & USP SERVERS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayn Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 E fenomen baiatul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M0NSTER Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Fresh meat , atat am de zis , intelege @Panda 1 1 Server Manager : ARENA.USP.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladTheMLGPro 乡 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Foarte misto, gj @case Te pup @Panda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laugh Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Nice 1 "Be careful who you trust, the devil was once an angel." | 𝕾𝖙𝖊𝖆𝖒 | 𝕸𝖚𝖘𝖎𝖈 | 𝕿𝖗𝖆𝖉𝖊 𝕷𝖎𝖓𝖐 | ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pussy Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Looking good 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 12 din 10 stele 1 YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCSi-L Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 E top băiatu ăsta, propun să îi dati ban să invețe pentru bac că stă si se joacă, in rest nr1. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts