Marian C. Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Nume si Prenume: Cătălin Marian. Vârstă: 18 ani. Gradul pentru care doriți să aplicați: Moderator. Categoria unde doriți să moderați: Hardware & Software. Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Doresc acest grad din simplul motiv mă cred o persoană care ştie să se ocupe de aceste categorii dar şi de staff dacă voi apuca să ajung sus ca funcţie de asemenea sunt destul de sever la cei care vor să facă post-hunt sau topicuri doar pentru +1. O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Sunt un băiat de treabă majoritatea informaţiilor le aveţi în prezentarea mea nu vreau să lungesc vorba eu vă arăt doar fapte. Experiență în domeniu: Aproximativ 3 ani. TeamSpeak3 USP România - TS.USP.RO Pentru asistență se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum, aveți la dispoziție următoarea adresă: [email protected] prezentări | aplică pentru grad | discord | regulament forum | IT&C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuțu Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Eu zic un pro , chiar daca nu ai posturi , cu toti meritam o sansa :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian C. Posted August 7, 2017 Author Share Posted August 7, 2017 Just now, • Nuțu said: Eu zic un pro , chiar daca nu ai posturi , cu toti meritam o sansa :) Din câte se poate vedea chiar acum postez dar eu stau cam 10-15 minute per topic pentru că eu nu dau un copy paste ci îl fac cât mai plăcut, se poate vedea. TeamSpeak3 USP România - TS.USP.RO Pentru asistență se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum, aveți la dispoziție următoarea adresă: [email protected] prezentări | aplică pentru grad | discord | regulament forum | IT&C Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATEAND Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pentru a face o cerere trebuie sa ai minim 50 postari Pentru a face o cerere trebuie sa ai minim 25 postari la categoria pe care doresti sa o moderezi (Moderatori). Contra 1 ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI /id/staiku staiku#4280 HATEAND Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tal3nt Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pro stiu de ce este in stare Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayn Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pro . De cand a intrat pe comunitate este activ si face posturi . Cel putin la categoria mea am vazut ca a inceput sa posteze Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow @legenD Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pro , pare promitator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubicon Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Nu stiu daca va intereseaza sau nu parerea mea, dar este printre singurele persoane vii care misca ceva pe acest forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Exotic Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Acum 2 ore, slow ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ a spus: Pro , pare promitator. Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi100 Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pro, idem Slow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kesha.xoxo ♥ Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 3 hours ago, Qubicon said: Nu stiu daca va intereseaza sau nu parerea mea, dar este printre singurele persoane vii care misca ceva pe acest forum. Pro, cu exceptia sa lasi posturile aiurea pe categoria design (dovada ca nu ai citit regulamentul) acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3d Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Respins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts