TwiX Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Am vazut ca sub fiecare membru al staff-ului si nu numai, scrie doar Membru, Administrator etc. Propun sub numele fiecaruia sa fie o imagine cu gradu iar dupa mine acesta este un exemplu foarte bun Si mai propun ca Administratorii sa devina Fondatori si Superviserii sa devina Administratori 1 Κύριε, ἐλέησον! Oh, on that wide open highway The life that I'm livin' is a dead man's hand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wappy Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Cea cu gradele sunt contra, este destul de bine asa. Sunt pro la icon, ar da alt aspect forumului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Pro icon , vreau si thema noua :)) 1 YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian C. Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) Contra, mai aduci multe propuneri inutile @TwiX? Acest forum nu are nevoie de acele imagini acelea erau pentru phpBB nu IPS. De ce să facem toate câcaturile de pe phpBB din 2015 acum în 2019 când aici forumul ar trebui să fie simplist fără prea multe culori curcubeu și imagini. Edited August 4, 2019 by Marian C. TeamSpeak3 USP România - TS.USP.RO Pentru asistență se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum, aveți la dispoziție următoarea adresă: [email protected] prezentări | aplică pentru grad | discord | regulament forum | IT&C Link to comment Share on other sites More sharing options...
OREO Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 #contra, nu are rost să o împopoțonăm aiurea. Restul motivelor le-am spus @Marian C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard- Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 (edited) La 05.08.2019 la 1:14, Marian C. a spus: Contra, mai aduci multe propuneri inutile @TwiX? Acest forum nu are nevoie de acele imagini acelea erau pentru phpBB nu IPS. De ce să facem toate câcaturile de pe phpBB din 2015 acum în 2019 când aici forumul ar trebui să fie simplist fără prea multe culori curcubeu și imagini. Usor sa nu-l iei la bataie .. ____________________________________________________________________ [ Opinie proprie ] ___________________________________________________ Eu sunt Contra acestei propuneri, de ce?! pentru ca daca ar fii adaugata acea "imagine" ca si rank bar la Informatiile profilului, ar arata astfel: Inainte: Dupa [ cu aproximatie ] ------------------------------------> Adica, explicat in text, "imaginea" rank-bar-ului va fi adaugata sub rank-ul membrului respectiv si va arata dezgustator ( scuzati expresia ). Exista insa o modalitate de a scoate rank-ul membrilor din post, dar asta ar necesita editarea temei ce poate duce la anumite erori.* La 04.08.2019 la 23:31, TwiX a spus: Si mai propun ca Administratorii sa devina Fondatori si Superviserii sa devina Administratori Si in legatura cu asta, tot Contra, pentru ca Administrator reprezinta ordinea si conducerea unui "staff" ( echipa ) a unei institutii / site / orice din categoriile bussines, altfel Fondator* nu ar fii prea ok* zic eu, si cred ca si altii, fondatorul este doar cel ce fondeaza ceva, Administratorul ramane ca fiind coordonator general. Edited August 8, 2019 by Guard- 1 TeamSpeak3 : TS.USP.RO Site @ www.usp.ro I D / x d a - g u a r d [ steam ] _________________________________ - C L O S E - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwO ORO Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Mi se pare useless, contra. PPHUD NOT INJECTED PPHUD HAS BEEN SUCCESSFULLY INJECTED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayn Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Pro pentru imaginea cu grad-ul deoarece a fost inainte si mie unul chiar imi placea. Dadea alt aspect si nu vad de ce nu ar merge sa fie readaugat. Contra pentru partea cu Fondatorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
who Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 pro , daca le face cineva cu gust, simple si frumoase ( nu ca exemplul ala ) o sa iasa ceva bomba 1 1-800-DEAD-ASS supervillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e x Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 4 hours ago, who said: pro , daca le face cineva cu gust, simple si frumoase ( nu ca exemplul ala ) o sa iasa ceva bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pymbor Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Imediat o sa schimbam numele in forumcolorat.com si punem sa ne sclipeasca numele. Eu nu sunt de acord cu treaba asta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Respins deocamdata, poate cand vor revenii la moda sau cum spune mai sus. 8 hours ago, who said: pro , daca le face cineva cu gust, simple si frumoase ( nu ca exemplul ala ) o sa iasa ceva bomba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts