TwiX Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Va propun sa se adauge la "Concursuri" o sectiune numita Pariuri Sportive, si sa se bage un Organizator care sa organizeze concursul la 2-3 zile(sau cat vreti voi),sa fie cu premii, sau ce idei mai aveti voi. Cred ca va creste activitatea in zona aia si am vazut ca foarte multa lume abordeaza tema asta 1 Κύριε, ἐλέησον! Oh, on that wide open highway The life that I'm livin' is a dead man's hand Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ba eu sa fiu sincer sunt Contra. Nu promovez si nu voi promova vreodata pariurile. YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian C. Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Contra, nu vor exista suficienți useri la aceste concursuri dacă nu vor fi premiile pe măsură. Eventual se poate pune pe shop ceva licențe random cu jocuri să le cumperi cu puncte de pe acel shop. TeamSpeak3 USP România - TS.USP.RO Pentru asistență se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică În cazul întâmpinării unei probleme legată de forum, aveți la dispoziție următoarea adresă: [email protected] prezentări | aplică pentru grad | discord | regulament forum | IT&C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts