Kesha.xoxo ♥ Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 1. Cand eram ultilizator (adica girls) fara nici un fel de acces, am observat ca butonul edit disparea dupa cateva secunde, 5 daca nu cumva gresesc, propun sa faceti cumva sa nu mai dispara sau cel putin sa nu mai dispara asa repede ci dupa 2-3 zile, de multe ori am vrut sa-mi editez propriul post/topic si nu am putut, e enervant chestia asta sa zic asa..adica sper sa se poata face pe ipb4 . 2. Unde este reputatia, propun sa fie colorata, ar da un aspect mai frumos la forum. (un exemplu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayn Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 1 . Intr-un fel pro , in altul contra . De exemplu cineva da reply la acel post si zice ceva ,iar tu te corectezi cu acel ceva ca sa para bine . Daca il bagati inainte de reply zic PRO 2. Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stewie Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 1. PRO. am patit si eu :))) 2. PRO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Timpul in care utilizatorii isi pot modifica propriul continut a fost marit de la 5 minute la 5 ore, iar pentru membrii premium, de la 10 minute la 10 ore. In curand o sa ma ocup si de a doua propunere. Multumim, topic inchis! 1 Regulament forum www.usp.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts