BoGdaN. Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Propunerea mea este simpla, adauga un sistem de rang / nivel in ts3, aceasta este in multe alte servere ts3 si aduce o multime de noi membri, voi explica exact ceea ce este, daca ai (sa zici doar) 18 ore de activitate in ts3 (nu inseamna activitate non stop, vreau sa spun tot timpul activitate), un bot va da un grup de server numit "Level 18" sau 15 .. depinde de modul în care acesta este setat pe setările sale. Dacă propunerea mea este acceptată și va fi adăugată, trebuie să se facă noi grupuri de servere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Răzvan- Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Nu știu ce să spun despre asta, dacă are cine să facă botul așa cum trebuie n-ar fi rău să se implementeze. 1 TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO - Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snd Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Era in plan, momentan nu se poate dar va fi implementat Multumim de sugestie 1 Connect: cs.usp.ro [competitive] Steam: https://steamcommunity.com/id/so_und Discord: snd0001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts