Cenzuratu Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Tip [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar Text principal: Cenzuratu Text secundar [usp.ro]: usp.ro Dimensiuni: 150x250 Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/a/9kFH253 Alte precizări: gif daca puteti "Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" "Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" "Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" "Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" "Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști" Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0r3st Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cenzuratu Posted May 12, 2019 Author Share Posted May 12, 2019 Mersi, mai astept! "Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" "Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" "Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" "Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" "Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrxGFX Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Am incercat si eu x YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cenzuratu Posted May 12, 2019 Author Share Posted May 12, 2019 Multumesc tuturor, puteti da T/C! "Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" "Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" "Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" "Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" "Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști" Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonel Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts