TheAssassinRO Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 https://imgur.com/gallery/5EBhRtK xx xx x acolo sunt toate avatarele facute de mn.....unele sunt proaste,altele geniale(primele)...si cateva cu reclama! de la ruls! 1 EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Mai lucreaza pe text si joaca-te mai mult cu blurul si caute bordere care sa se potriveasca , kw 1 YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BulaNikeSSS Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 mAi ai de lucrat kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 x si cateva cu efecte pe text/avatar/blur diferit: x revin cu lucrari si maine! EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 13, 2019 Author Share Posted August 13, 2019 #revin #rezist: (cea mai avansata poza) -> si alte parjolite: x EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 Oficial,noul avatar: Si altele: x EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKalu Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Acum 21 ore, TheAssassinRO a spus: Oficial,noul avatar: Si altele: x Deci nu pot sa imi explic de ce iti iese asa oribil textul, cred ca faci abuz de sharpen.La aia cu vulpea puteai sa faci un color balance ca se vede oribil cu galbenul ala peste text, probabil un brush pe lighten cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 1.Nu fac abis la sharpen,textul e asa din cauza ca am pus contur la el si de aia.Am sa incerc sa nu mai pun effecte pe text.Am vrut sa vad cum e si de asta.Momentan sunt plecat si revin duminica cu avatarele! EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 revinn: x x Corectie avatar oficial(am pus sharp si effect 3d pe text): Primul si ultimul(probabil) gif din viata mea: EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 x x x EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 x Noul avatar(a iesit prea genial pt a nu il pune): EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 (Probabil)Ultimele de pe ziua de astazi: x x EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 20, 2019 Author Share Posted August 20, 2019 x x x 1 EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Chiar acum, TheAssassinRO a spus: Efectele se potrivesc , borderul same , dar mai aveai de lucrat pe blur si pe text , KW+ 1 YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 20, 2019 Author Share Posted August 20, 2019 Acum 1 minut, PorcusorulMagic a spus: Efectele se potrivesc , borderul same , dar mai aveai de lucrat pe blur si pe text , KW+ La poza aia,orice tip de blur puneai,nu se vedea deoarece este poza monocroma.am incercat EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OREO Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Deci, evolutia ta e destul de lenta, dar nu-i bai,ai timp. In primul rand incearca sa nu faci abuz de brush pe lucrari, il pui doar atunci cand trebuie si unde trebuie, iar cand il pui nu il lasa pe normal sau overlay, pune-l pe screen, linear dodge sau color dodge, te joci pe acolo putin. In ceea ce priveste textul, incearca sa pui pattern pe el si evita sa folosesti stroke, si pune putin sharphen pe lucrari. KW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 20, 2019 Author Share Posted August 20, 2019 (edited) Acum 41 minute, OREO a spus: Deci, evolutia ta e destul de lenta, dar nu-i bai,ai timp. In primul rand incearca sa nu faci abuz de brush pe lucrari, il pui doar atunci cand trebuie si unde trebuie, iar cand il pui nu il lasa pe normal sau overlay, pune-l pe screen, linear dodge sau color dodge, te joci pe acolo putin. In ceea ce priveste textul, incearca sa pui pattern pe el si evita sa folosesti stroke, si pune putin sharphen pe lucrari. KW! 1.Brush-ul initial il pun numai pe lighten sau linear dodge,niciodata n-am pus brush-ul pe overlay,iar pe normal,am facut vreo 2 avatare cu brush pe normal!!! 2.O sa incerc sa nu mai fac abuz 3.am pus stroke pe text numai la aia cu fantezie,deoarece nu se intelegea textul,ca si efecte,folosesc drop shadow pe 1 0 1 si outer glow! 4.daca pun sharpen pe tipul asta de blur pe care il folosesc eu,fac lucrarea varza.Am pus sharpen la lucrarea lui Veg88,si nu a iesit asa cum trebuie 5.Cum pun pattern pe text,incerc dar degeaba,tutoriale pe yt nu exista,am eu niste pachete cu gradients si efecte dar degeaba,nu stiu sa le pun 6.Am este 4000 de fonturi pe calculator,nu-i bai! Ca sa nu fac dublu post degeaba,am facut o lucrare simpla pe recomandarile tale: Si imi amintesc si acum prima mea poza facuta vreodata in ps(ca sa vezi evolutia mea in ps-stiu ca e cu reclama,dar mna): Edited August 20, 2019 by TheAssassinRO EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 21, 2019 Author Share Posted August 21, 2019 Primul meu logo 3d: Adaugare avatar oficial(e gif): Si inca una: EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OREO Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Logo-ul ti-a iesit bine, gif-ul al fel. Asta pare neclara, nu stiu ce fel de blur folosesti, dar incearca sa pui sharphen pe lucrare la final. Ai spus mai sus ca nu da bine,insa totusi incearca sa pui blur pe softlight (nu pe normal) opacity 65-70 si la final pui sharphen la 30-40 opacity. Vezi cum iti iese. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 21, 2019 Author Share Posted August 21, 2019 (edited) Acum 2 ore, OREO a spus: Logo-ul ti-a iesit bine, gif-ul al fel. Asta pare neclara, nu stiu ce fel de blur folosesti, dar incearca sa pui sharphen pe lucrare la final. Ai spus mai sus ca nu da bine,insa totusi incearca sa pui blur pe softlight (nu pe normal) opacity 65-70 si la final pui sharphen la 30-40 opacity. Vezi cum iti iese. E si sharpen pus pe poza aia,doar ca inainte de el,dupa ce am facut blurul,am pus gaussian blur,faza era ca l-am pus pe lighten,si contrast/luminozitate pt ca poza era foarte luminata(prea alba) Am sa iti las stock-ul aici(click) ca se vezi! Edited August 21, 2019 by TheAssassinRO EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OREO Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Acum 8 minute, TheAssassinRO a spus: E si sharpen pus pe poza aia,doar ca inainte de el,dupa ce am facut blurul,am pus gaussian blur,faza era ca l-am pus pe lighten,si contrast/luminozitate pt ca poza era foarte luminata(prea alba) Am sa iti las stock-ul aici(click) ca se vezi! Nu mai pune blur pe lighten, pune gaussian blur de 1.0 pe softlight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 21, 2019 Author Share Posted August 21, 2019 (edited) Acum 29 minute, OREO a spus: Nu mai pune blur pe lighten, pune gaussian blur de 1.0 pe softlight. Pai de 1.0 e gausian blur la ala,daca vrei,iti trimit fisierul ,psd in pm si sa vezi! Ok,uite avatar cu gaussian blur pe soft light si sharpen(fara text): Stock poza:click (apropo,de acum in colo,asta va fi blurul pus pe avatare,nu chiar de fiecare data der,mere!) Edited August 21, 2019 by TheAssassinRO refacere! EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OREO Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Acum 20 minute, TheAssassinRO a spus: Pai de 1.0 e gausian blur la ala,daca vrei,iti trimit fisierul ,psd in pm si sa vezi! Ok,uite avatar cu gaussian blur pe soft light si sharpen(fara text): Stock poza:click (apropo,de acum in colo,asta va fi blurul pus pe avatare,nu chiar de fiecare data der,mere!) Destul de ok. Hai ca incet incet daca imi asculti sfaturile, progresezi. Fa un pack de avatare (6,7) cu blurul asta, sa vedem cu iese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 22, 2019 Author Share Posted August 22, 2019 (edited) x x Si un alt tip de gif: Edited August 22, 2019 by TheAssassinRO EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted August 22, 2019 Author Share Posted August 22, 2019 x x x EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now