Bereciuc Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Salut si craciun fericit ,acum cateva zile am primit gag/mut permanent zic eu fara motive intemeiate,doar am bagat cateva melodi la sfarsit de runda ,cam odata la cateva runde,si am primit mut respectiv gag permanent,mut putea sa imi fie dat o perioada mai mare de timp nu permanent ,nu asa se procedeaza ,daca nu ma opream dupa ce imi dadea mut perioada acea ,putea sa imi dea ban cateva ore sau kick,in nici un caz mut permanent,si legat de gag ,nu stiu cum am primit sincer,nu am injurat pe nimeni si e clar ca nu pot sa bag melodi pe chat .Nu stiu cine mi-a dat mut/gag pentru ca ,pe chat nu era afisat ,dar au fost neantemeiate si asta e clar un abuz de grad .Cam atat am avut de spus ,sper sa se rezolve ,si stiu ca in trecut am mai avut probleme pe server ,dar de data asta chiar nu am facut nimic rau,plus ca unor jucatori chiar le placeau melodile =). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 parerea mea este ca nu trebuia perm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greeny~ Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 @iTheo0205 Cand il mai vezi pe Bereciuc ca intra pe server te invit sa verifici cate ban-uri, respectiv mute-uri/gag-uri are. Peste 16 ban-uri si 20 de silence-uri... (daca am retinut bine numerele), toate primite pentru limbaj/vorbit aiurea/muzica. Daca omul dupa atatea nu a putut sa inteleaga ce poate si ce nu poate face, parerea mea este ca admin-ul care i-a dat silence-ul a procedat corect. -pwp 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 24, 2018 Author Share Posted December 24, 2018 1 oră în urmă, Greeny~ a spus: @iTheo0205 Cand il mai vezi pe Bereciuc ca intra pe server te invit sa verifici cate ban-uri, respectiv mute-uri/gag-uri are. Peste 16 ban-uri si 20 de silence-uri... (daca am retinut bine numerele), toate primite pentru limbaj/vorbit aiurea/muzica. Daca omul dupa atatea nu a putut sa inteleaga ce poate si ce nu poate face, parerea mea este ca admin-ul care i-a dat silence-ul a procedat corect. -pwp Greeny sa iti spun o treaba ,nu injuram eu de nebun ne provocat ,nu stiu cum ,cam de fiecare data ajung sa ma cert cu admini,daca ei ma injura e ok,daca eu ii injur primesc ban ,deaia ajung mereu sa fiu banat ,pentru ca ei sunt mari smecheri cu grad si eu nu pot sa le fac nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plajerik Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 acum e prima și ultima oară când îți scot gag și mute în ultima săptămână ai avut 11 mute uri și 2 gag uri give that man a medal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Acum 10 ore, Bereciuc a spus: Greeny sa iti spun o treaba ,nu injuram eu de nebun ne provocat ,nu stiu cum ,cam de fiecare data ajung sa ma cert cu admini,daca ei ma injura e ok,daca eu ii injur primesc ban ,deaia ajung mereu sa fiu banat ,pentru ca ei sunt mari smecheri cu grad si eu nu pot sa le fac nimic. Data viitoare iti ti gura si le faci reclamatie si ai scapat 1 YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 Acum 12 ore, PorcusorulMagic NXS.RO a spus: Data viitoare iti ti gura si le faci reclamatie si ai scapat Uite chiar acum am luat ban 20 de minute pentru ca am zis salut salut ,si abea intrasem ,ce pula mea ,server cu adimini mai handicapati ca astea nu am mai vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 (edited) Bereciuc salut.Eu ti-am dat banul,e permanent.Vii pe server te iei in gura cu bear,iti bagi si iti scoti,si apoi iesi ca sa nu iti iei ban.Nu pot sa cred ca ai o astfel de metalitate.Banul o sa ramana te asigur.Ca dovada il am pe @badBear Edited December 25, 2018 by iTheo0205 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 9 minutes ago, Bereciuc said: Uite chiar acum am luat ban 20 de minute pentru ca am zis salut salut ,si abea intrasem ,ce pula mea ,server cu adimini mai handicapati ca astea nu am mai vazut Nu cred ca poti sa definesti cuvantul handicapat(fara o mana/un picior/etc) Ti se pare ca tot stafful este asa?:))Ma uimesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 Acum 7 minute, iTheo0205 a spus: Nu cred ca poti sa definesti cuvantul handicapat(fara o mana/un picior/etc) Ti se pare ca tot stafful este asa?:))Ma uimesti. Majoritatea asa sunt , si am spus handicapat ca un cuvant retoric ,pe mine ma uimeste cata bataie de joc e pe server ,dar nu conteaza asta pemntru voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 (edited) Acum 20 minute, iTheo0205 a spus: Bereciuc salut.Eu ti-am dat banul,e permanent.Vii pe server te iei in gura cu bear,iti bagi si iti scoti,si apoi iesi ca sa nu iti iei ban.Nu pot sa cred ca ai o astfel de metalitate.Banul o sa ramana te asigur.Ca dovada il am pe @badBear Ce vorbesti ma tu ,el m-a injurat si eu i-am raspuns ,el ma provocat am tot serverul martor,cu cine crezi tu ca vorbesti,ma pis pe el de urs prost ca el cauta scandal Edited December 25, 2018 by Bereciuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Ti-a spus si porcusorul.Nu vii si ii raspunzi.Ii faci reclamatie.Eu mi-am facut treaba<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 (edited) Acum 4 minute, iTheo0205 a spus: Ti-a spus si porcusorul.Nu vii si ii raspunzi.Ii faci reclamatie.Eu mi-am facut treaba<3 Pai daca nu ia nimeni oricum masuri cu ce ma mai ajuta,si stai linistit ca nu am permanent ban sau nu ar trebui sa am Edited December 25, 2018 by Bereciuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Banul e perm.Jigniri staff=>ban perm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 (edited) Acum 2 minute, iTheo0205 a spus: Banul e perm.Jigniri staff=>ban perm El ma jignit pe mine terminatule ,eu doar i-am raspuns inapoi Edited December 25, 2018 by Bereciuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Spectru] Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Terminatule? Nu ti se pare ca ai cam mult tupeu ia spune? ti-am dat si eu ban si gag/mute de nu stiu cate ori din cauza ca ai un comportament ce lasa de dorit.Ban-ul ramane:D bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereciuc Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 (edited) Acum 3 minute, Dope BoosteD a spus: Terminatule? Nu ti se pare ca ai cam mult tupeu ia spune? ti-am dat si eu ban si gag/mute de nu stiu cate ori din cauza ca ai un comportament ce lasa de dorit.Ban-ul ramane:D bafta t/c Nu ramane nimic ,daca era cu un motiv mai ziceam ,da meritam pe spusele mele dar acum e un abuz ,si nu mai face pe istetul daca nu ai fost de fata ,daca erai acolo stiai ca nu meritam ban ,bafta si tie Edited December 25, 2018 by Bereciuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
plajerik Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 5 euro unban la sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 5 euro unban la sound , daca mai provoci alt circ pe aici ai ban si pe forum , deja sari calul. 1 1 YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts