Sacalul Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Nick:ย Sacalul Nick admin:ย -๐ฒ๐๐๐๐๐๐๐๐ si kser Data ศi ora evenimentului: 20.34 Detalii:ย @everyone ย imi cer scuze daca deranjez, cine ma poate ajuta sa testez un server nou , am facut mai devreme si cererea de dns -๐ฒ๐๐๐๐๐๐๐๐ - Today at 7:34 PM NU MAI DA CU EVERYONE JeAlex x OMUL PAIANGAN - Today at 7:34 PM banned -๐ฒ๐๐๐๐๐๐๐๐ - Today at 7:34 PM IN RASA TA DE PROST 2 BLOCKED MESSAGES kser - Today at 7:34 PM sper sa iei ban , e a 10 oara cand dau cy everyone cu* Dovezi:ย Sper ca informatiile de la detalii oferite sa fie ingeajuns. Poate am gresit eu dar nu cosider ca trebuia sa fiu facut in toate felurile Alte precizฤri: ย ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
redics Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 ai primit kick din severul de discord pentru ca aproape toata lumea inclusiv @Garfielldย si @JeAlexย si @HATEANDย au spus ca daca mai dai mesaje cu @everyone iei ban o zi. ย ย ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ /ย ๐๐๐๐๐๐๐ /ย ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ย ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
kSer Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 speram sa primesti ban , terminate cu @everyone ย ย Spoiler Spoiler pek Link to comment Share on other sites More sharing options...
snd Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 eu vad ca a dat o singura data cu @everyone indiferent de situatie cand un membru incalca o regula trebuie sa i se explice regulamentul mai intai nu sa fie facut albie de porci de un membru al staffului asadar garfield a primit remove pe discordย ย Connect: cs.usp.ro [competitive] ย Steam:ย https://steamcommunity.com/id/so_und Discord: snd0001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorcusorulMagic Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Acum 10 minute, kSer a spus: speram sa primesti ban , terminate cu @everyone Poti sa taci daca nu ai ceva mai bun de spus , multumesc. Sacalule spamezi prea mult cu @everyone... Lasa putin tagul ala ma , doar scrie ca ai nevoie de ajutor , nu cu @everyone , daca ai nevoie sa te ajut cu ceva sa imi dai PM pe forum sau cerere pe steam sa vorbim ย 1 1 YOUTUBEย |ย TWITCHย |ย STEAMย | TIKTOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts