Jump to content

Cateva propuneri by Red

redics

Recommended Posts

Am câteva propuneri pentru secțiunea design și sună cam așa:

-să fie 'alegeri' pentru designeri pe forum pentru că văd că nu se ocupă cam nimeni de cereri.

-să fie făcute mai multe provocări între membrii evict pe secțiunea design.

-să fiți mai activi pe partea design

Sper să luați în calcul propunerile mele, mulțumesc!

avem designeri care vor sa faca ceva pe comunitate? NU.

Cand o sa avem designeri care au timp sa raspunda la cereri si sa se ocupe de acea categorie atunci vom pune in aplicare propunerile tale.

• Like 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

• 4 weeks later...
  • redics locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.