<?xml version="1.0"?>
<rss version="2.0"><channel><title><![CDATA[Requests & complaints Latest Topics]]></title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/forum/4764-cereri-reclama%C8%9Bii/</link><description><![CDATA[Requests & complaints Latest Topics]]></description><language>en</language><item><title>Cerere grad - -cRetu</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/56309-cerere-grad-cretu/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#0c0d11;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele: Razvan Cretu (-cRetu)
	</li>
	<li>
		Ce varsta ai: 21
	</li>
	<li>
		Descrie-te in cateva cuvinte<span>: Matur, descrucaret </span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad: Sunt cam activ pe serverul de ts, zilnic ma strang cu diferiti jucatori la faceit.
	</li>
	<li>
		Cu ce ai putea sa ajuti<span>: Cu activitatea pe server</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span>:  </span><span style="background-color:#1c2538;color:#697a97;font-size:13px;">pLb/A8o0nCoiZvCRvFG5y9/qWIU=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? Nu am </span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">56309</guid><pubDate>Mon, 20 Jan 2025 21:03:22 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere recuperare grad lightinfast</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/55455-cerere-recuperare-grad-lightinfast/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: lightinfast</span></em></strong>
</p>

<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: Am varsta de 18 ani.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">3.Gradul actual: Moderator.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Motivul: Mi s-a stricat calculatorul si nu am mai putut fi activ pe server. Inca observ ca mai am canalul dar mai am gradele chiar daca sunt conectat la acelasi cont de ts... nu stiu de ce</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">55455</guid><pubDate>Tue, 01 Oct 2024 15:27:39 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere UP-GRADE lightinfast</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54640-cerere-up-grade-lightinfast/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: lightinfast</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: Am varsta de 18 ani.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">3.Gradul actual: Moderator.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Gradul dorit: Server Admin.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">5.De ce doresti acest grad: Odata cu acces mai mare pot ajuta playerii cu mai multe lucruri</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak: Aduc continuu membri noi activi pe server.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">7.O propunere pentru server: Activitate mai mare din partea membrilor staff, Organizarea cananelor permanente in functie de activitatea pe server a ownerului canalului.</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">54640</guid><pubDate>Wed, 21 Feb 2024 12:57:20 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad - cRetu</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54582-cerere-grad-cretu/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<li>
		Numele: Razvan Cretu
	</li>
	<li>
		Ce varsta ai: 20
	</li>
	<li>
		Descrie-te in cateva cuvinte<span>: Un baiat cu bun simt, civilizat si friendly.</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad:Doresc grad deoarece sunt mai in fiecare zi activ pe serverul de ts si sa fiu sincer pentru a imi usura si mie treaba atunci cand vine vorba de tras persoane pe canal.
	</li>
	<li>
		Cu ce ai putea sa ajuti<span>: Deocamdata nu am cu ce sa ajut decat cu activitate, daca se intampina probleme si ma pricep, as ajuta oricand.</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span>: " </span><span style="background-color:#1c2538;color:#697a97;font-size:13px;">xW1gSZVkZbz6LkzfsO/FHFunjao= "</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?: Nu am o propunere.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">54582</guid><pubDate>Sat, 10 Feb 2024 22:04:04 +0000</pubDate></item><item><title>cerere mod joker</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54272-cerere-mod-joker/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: Sebi</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: 23</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">3.Gradul actual: helper</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Gradul dorit: moderator</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">5.De ce doresti acest grad: Vreau sa ma implic mai mult in dezvoltarea comunitatii, cat si in moderarea acesteia</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: Am ajutat ori de cate ori am avut ocazia persoanele de pe assistance, cat si pe cele care mi au cerut ajutorul in PM. De asemenea, ma consider un membru reprezentativ al comunitatii, aducand multe persoane in comunitate, care sunt alaturi de noi si acum.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">7.O propunere pentru server: Stergerea catorva canale Pubilc, parerea mea e ca sunt prea multe si un pic useless, din moment ce majoritatea oamenilor care intra doresc un canal propriu, sau intra pe cele deja existente. Asta ne-ar facilita tuturor navigarea pe server, si ar oferi o interfata mult mai user friendly a serverului.</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">54272</guid><pubDate>Sat, 25 Nov 2023 07:15:34 +0000</pubDate></item><item><title>cerere up jokerjoker13</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54265-cerere-up-jokerjoker13/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: Sebi</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: 23</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">3.Gradul actual: helper</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Gradul dorit: moderator</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">5.De ce doresti acest grad: Vreau sa ma implic mai mult in dezvoltarea comunitatii, cat si in moderarea acesteia</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: Am ajutat ori de cate ori am avut ocazia persoanele de pe assistance, cat si pe cele care mi au cerut ajutorul in PM. De asemenea, ma consider un membru reprezentativ al comunitatii, aducand multe persoane in comunitate, care sunt alaturi de noi si acum.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">7.O propunere pentru server: Stergerea catorva canale Pubilc, parerea mea e ca sunt prea multe si un pic useless, din moment ce majoritatea oamenilor care intra doresc un canal propriu, sau intra pe cele deja existente. Asta ne-ar facilita tuturor navigarea pe server, si ar oferi o interfata mult mai user friendly a serverului.</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">54265</guid><pubDate>Mon, 13 Nov 2023 21:52:12 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad TS [Dakii]</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54254-cerere-grad-ts-dakii/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>: Dacian, 25, very active person</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Am adus oameni noi pe ts, folosesc aproape in fiecare zi ts la jocuri</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : HZEWrygDjw0cRfrTWeJ0MUQkxYM</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? As vrea sa se implice mai mult stafful in unele probleme legate de sv in principiu</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">54254</guid><pubDate>Wed, 08 Nov 2023 22:30:28 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere Grad TS</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54224-cerere-grad-ts/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#ffffff;color:#353c41;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span><span>: Razvan, 20, amuzant, punctual.</span></span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Petrec mult timp pe ts. Pot sa ajut ts-ul.</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : oPCa2MnHVEdZSSj3w1iUDU8DXn4=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?: Momentan nu am.Poate pe viitor.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">54224</guid><pubDate>Fri, 27 Oct 2023 18:42:57 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere UP-GRADE lightinfast</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54213-cerere-up-grade-lightinfast/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: Dutu.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: 18 ani.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">3.Gradul actual: Helper</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Gradul dorit: Moderator</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">5.De ce doresti acest grad: Pentru a ma putea implica mai mult.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: Am adus cateva persoane active pe server.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">7.O propunere pentru server: Activitate mai mare din partea staff-ului.</span></em></strong>
</p>

</p>

<strong><em><span style="color:#ffffff;">P.S.: Am atins level 25 pe ts.</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">54213</guid><pubDate>Mon, 23 Oct 2023 18:50:08 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere UP-GRADE lightinfast</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54209-cerere-up-grade-lightinfast/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: Dutu.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: 18 ani.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">3.Gradul actual: Helper</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Gradul dorit: Moderator</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">5.De ce doresti acest grad: Pentru a ma putea implica mai mult.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: Am adus cateva persoane active pe server.</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">7.O propunere pentru server: Activitate mai mare din partea staff-ului.</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">54209</guid><pubDate>Tue, 17 Oct 2023 16:45:23 +0000</pubDate></item><item><title>cerere grad ts</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/54208-cerere-grad-ts/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#212121;color:#aaaaaa;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>: Sebi, 22 ani, student, gamer idk</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Am foarte multa activitate pe server si voi avea in continuare. dezvoltarea comunitatii si atragerea de noi persoane active</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : KIQGGf0sNPxJu9BpEF/dDK/MDkM=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? I wanna change the world</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">54208</guid><pubDate>Tue, 17 Oct 2023 16:35:04 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad ts</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/53123-cerere-grad-ts/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#0c0d11;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span><span>:Sebi,18,glumet si sociabil </span></span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>:pentru binele serverului si as vrea sa ajut cu ordinea pe server</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> :</span><span style="background-color:rgba(4,217,255,0.1);color:#c5c8c6;font-size:16px;text-align:left;">bEGoL0Zam2ix4Hhk70WDRKJzelA=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">53123</guid><pubDate>Sat, 08 Apr 2023 20:44:14 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere Up-Grade [jaxi]</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/51968-cerere-up-grade-jaxi/</link><description><![CDATA[<p>
	*1.Nume: jaxi
</p>

<p>

</p>

<p>
	*2.Varsta: 17
</p>

<p>

</p>

<p>
	*3.Gradul actual: Helper
</p>

<p>

</p>

<p>
	*4.Gradul dorit: Moderator 
</p>

<p>

</p>

<p>
	*5.De ce doresti acest grad: Pentru că îmi fac treabă și ajut pe toata lumea care dorește să fie ajutata (în ultima vreme am văzut că a început să fie activitate mai mare pe ts).
</p>

<p>

</p>

<p>
	*6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: Am fost activ foarte mult și am ajutat lumea cu ce a dorit (in caz că nu știau sau daca doreau ceva anume).
</p>

<p>

</p>

<p>
	*7.O propunere pentru server: Deocamdată nu am nicio propunere, dar daca o sa am, o să o împărtășesc cu mare drag.
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">51968</guid><pubDate>Sun, 11 Dec 2022 06:37:23 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad helper - BounCe</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/51973-cerere-grad-helper-bounce/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#0c0d11;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Stefan Antonio
	</li>
	<li>
		Ce varsta ai? 17
	</li>
	<li>
		 Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span><span>: Sunt o persoana activa cu experienta in domeniu, la activ detin serverul de discord al celui mai mare streamer roman de cs, si am avut la un moment dat si cateva servere comunitare.</span></span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Ma joc cs destul de mult si stau majoritatea timpului pe acest teamspeak.
	</li>
	<li>
		 Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Sunt foarte activ pe teamspeak, pot ajuta persoanele de pe server si sa incerc sa ma ocup de persoanele care intra pe camere pentru a deranja alte persoane. </span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : wMAYAP9i+AkAm6Q0gyFVpIMGq9w=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? Niciuna.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">51973</guid><pubDate>Sun, 11 Dec 2022 17:24:27 +0000</pubDate></item><item><title>cerere grad-helper</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/51969-cerere-grad-helper/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#0c0d11;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv?Manu <br />
		 Ce varsta ai?18 ani<br />
		 Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>: Sunt de treaba s</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Am vazut ca pe server sunt foarte multi admini care nu isi fac treaba si uneori din ignoranta fac abuz de grad asa ca vreau sa fiu in staff pentru a ajuta la formarea unei echipa de staff cat mai buna si mai competenta pentru a nu exista neintelegeri pe server <br />
		 Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Voi scapa de oamenii toxici si ii voi ajuta chiar sa fie mai bine dispusi pentru a avea un server cat mai misto si placubil publicului,pe langa asta voi incerca sa "demasc" toti adminii care isi fac singuri dreptate fara a urmarii conduita necesara </span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> :<a href="https://steamcommunity.com/profiles/76561199200403968/" rel="external nofollow">https://steamcommunity.com/profiles/76561199200403968/</a>  (Nu stiu daca asta trebuia pus aici scz ) <a href="https://steamcommunity.com/profiles/76561199200403968/" rel="external nofollow">76561199200403968</a> </span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? O mai mare promovare a faptului ca avem ts ,eu personal nici nu stiam de ts ,stiam doar de ds ,dar voi incerca si eu pe cat posibil sa il populez</span>
	</li>
</ul>

<p>

</p>

<p>
	<strong>Scuze ,acum am vazut ca fac cerere unde nu trebuie.</strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">51969</guid><pubDate>Sun, 11 Dec 2022 10:18:11 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere Up-Grade [jaxi]</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/51615-cerere-up-grade-jaxi/</link><description><![CDATA[<p>
	1.Nume: jaxi
</p>

<p>

</p>

<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	*3.Gradul actual: Helper
</p>

<p>

</p>

<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	*5.De ce doresti acest grad: Pentru că sunt activ pe teamspeak și vreau să ajut comunitatea USP cu server-ul de TeamSpeak3.
</p>

<p>

</p>

<p>
	*6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3:
</p>

<p>
	Pai am fost activ pe teamspeak in fiecare zi și am fost la datorie când un membru de pe ts a întâmpinat probleme.
</p>

<p>
	*7.O propunere pentru server: Deocamdată nu am nicio propunere de zis, dar poate pe viitor voi reveni cu propuneri pentru server-ul de ts.
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">51615</guid><pubDate>Thu, 27 Oct 2022 07:04:49 +0000</pubDate></item><item><title>Up **INTERZIS**</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/51318-up-interzis/</link><description><![CDATA[<p>
	*1.Nume: **INTERZIS**
</p>

<p>

</p>

<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	*3.Gradul actual: helper
</p>

<p>

</p>

<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	*5.De ce doresti acest grad: Pentru un comportament cât mai bun al oamenilor de pe ts și în dezvoltarea comunității usp.
</p>

<p>

</p>

<p>
	*6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3:  comunicarea cat mai buna a oamenilor de pe serverul de ts.
</p>

<p>

</p>

<p>
	*7.O propunere pentru server: nu deocamdată 
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">51318</guid><pubDate>Sat, 24 Sep 2022 10:26:16 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad Kali</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/51026-cerere-grad-kali/</link><description><![CDATA[<ul>
	<li>
		Numele dmv? <span><span>:Daniel</span></span>
	</li>
	<li>
		Ce varsta ai? <span>:</span>23
	</li>
	<li>
		Descrie-te in cateva cuvinte <span>:Carizmatic, prietenos, serios</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? <span>:Doresc un grad pentru a nu mai avea gradul de incepator, si consider ca pot ajuta si alti playeri, deoarece petrec destul de mult timp pe serverul de ts3</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID <span>:</span>76561199049464168
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?:deocamdata serverul de ts este perfect cum este acum</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">51026</guid><pubDate>Thu, 25 Aug 2022 01:59:13 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere-up **INTERZIS**</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/50948-cerere-up-interzis/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:13px;">
	<li>
		Numele dmv: Matei.
	</li>
	<li>
		Ce varsta ai: 17
	</li>
	<li>
		Descrie-te in cateva cuvinte<span>: Sunt un băiat care îmi place să comunic cu oamenii care sunt de treabă, dar daca vad că nu am cu cine să comunic mă enervez puțin.</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad: Deoarece îmi place foarte mult sa fiu in staff-ul acestei comunități.
	</li>
	<li>
		Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: As putea ajuta in dezvoltarea acestei comunități.</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> </span><span>: 8+qB8CHfn93rhYrI+L9GohvmL8I=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui: Deocamdată nu am nicio propunere, dar în viitor daca am o idee o voi împărtăși cu mare drag.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">50948</guid><pubDate>Sat, 13 Aug 2022 18:35:01 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad - pupsik</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/49976-cerere-grad-pupsik/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>: Ma numesc Podubnii Vitalie si am varsta de 15 ani. Sunt o persoana optimista si stiu ce sa fac sub presiune. Imi place foarte mult sa ma joc la calculator si sa joc cat de competitiv posibil pentru distractie, pe langa asta imi mai place fotbalul, ma descurc destul de bine la orice.</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Doresc acest grad deoarece pot sa ma ocup de TS aproape la orice ora si sunt activ. Am grad pe serverul GO si de aceea cred ca o sa ma descurc cu functia.</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : vuYpAmOPBuFcnbVNf1zS/fzNqg0=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? Nu am nici o propunere momentan.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">49976</guid><pubDate>Sun, 20 Feb 2022 10:24:29 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere Grad - DauFINN</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/49950-cerere-grad-daufinn/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>: Ma numesc Catalin,am varsta de 15 ani si sunt o persoana care aduce zambetul pe fata oamenilor.</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Imi doresc acest grad pentru a ajuta cat mai mult serverul de teamspeak si as putea sa ajut cu "administrarea" oamenilor sa zic asa.</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> :e5JQnOXt3rIm+KyswNY7QCdfZIw=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? La fastguard sa existe o modalitate prin care sa faci coins nu numai prin activitate dar si prin implicare.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">49950</guid><pubDate>Wed, 16 Feb 2022 21:01:41 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad dragosmargi</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/49840-cerere-grad-dragosmargi/</link><description><![CDATA[<p>

</p>

<ul style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>:<strong><em> Ma numesc Dragos,am varsta de 15 ani,sunt un baiat care ii place sa faca lumea sa rada sa se sinta bine langa si imi place sa ajut oameni la ce au nevoie!</em></strong></span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? : <b><i>Doresc acest grad deaorece vreau sa ajut oameni cu ce au iei nevoie la orice ora din zi sau din noapte.Eu cred ca pot ajuta serverul te teamspeak cu orice este nevoie!</i></b>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : KhcYzPM/6+hkXsN8n9lIq5Mtdww</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? <strong><em>La fastguard sa se adauge niste joculete cu coins-urile care le primeste din ora in ora!</em></strong></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">49840</guid><pubDate>Sun, 06 Feb 2022 14:26:08 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad - pupsik</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/49806-cerere-grad-pupsik/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span>: Ma numesc Podubnii Vitalie si am varsta de 15 ani. Sunt o persoana optimista si stiu ce sa fac sub presiune. Imi place foarte mult sa ma joc la calculator si sa joc cat de competitiv posibil pentru distractie, pe langa asta imi mai place fotbalul, ma descurc destul de bine la orice.</span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>: Doresc acest grad deoarece pot sa ma ocup de TS aproape la orice ora si sunt activ. Am grad pe serverul GO si de aceea cred ca o sa ma descurc cu functia.</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> : vuYpAmOPBuFcnbVNf1zS/fzNqg0=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? Nu am nici o propunere momentan.</span>
	</li>
</ul>

<p style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">

</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">49806</guid><pubDate>Thu, 03 Feb 2022 17:32:43 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere upgrade</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/49792-cerere-upgrade/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">

</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">1.Nume: who</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">2.Varsta: aproape 21</span></em></strong>
</p>

</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">4.Gradul dorit: urmatorul</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">5.De ce doresti acest grad: daca tot stau pe ts as vrea sa fiu mai folositor in caz ca exista probleme</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: imi aduc prietenii cu care ma joc faceit aici</span></em></strong>
</p>

<strong><em><span style="color:#e74c3c;">*</span><span style="color:#ffffff;">7.O propunere pentru server: mesaje cam dese de la bot , stiu ca se poate dezactiva , dar ai tendinta de a ignora mesajele in timpul meciului crezand ca sunt de la bot</span></em></strong>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">49792</guid><pubDate>Wed, 02 Feb 2022 17:16:05 +0000</pubDate></item><item><title>Cerere grad Mihai.</title><link>https://usp.ro/forum/index.php?/topic/49707-cerere-grad-mihai/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#111217;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte<span> </span><span><span>:Ma numesc Antonof Mihai Cosmin,am varsta de 16 ani,locuiesc in Roman</span></span>
	</li>
	<li>
		De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti?<span> </span><span>:Cu activitate</span>
	</li>
	<li>
		UniqueID<span> :forL/pKYOiK7WT86UB7xnbSsVx0=</span>
	</li>
	<li>
		<span>Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?:Nu am niciuna momentan.</span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">49707</guid><pubDate>Tue, 25 Jan 2022 18:19:24 +0000</pubDate></item></channel></rss>